KURSER

Bluesen ligger ju till grund för en så stor del av all musik vi hör och spelar idag, inte minst på gitarr. Om du vill ta dig in i Bluesens värld och lära dig att lira riktigt bra från grunden upp så är Blues Från Början kursen där vi lär oss både komp och solo, från ruta ett. Vi tar oss lugnt och metodiskt fram, ett steg i taget, och bygger en solid grund att stå på.

Visa Mer

Lär dig att kombinera dom rörelsemönster på gitarrhalsen som är mest effektiva för att spela fantastiska gitarrsolon i alla positioner på greppbrädan! Samt förstå hur hela greppbrädan hänger ihop och bli klar över vad det är du saknar i ditt gitarrspel för att kunna improvisera spontant. Se riktiga resultat och behåll spelglädjen genom beprövade metoder och principer.

Visa Mer

Den naturliga fortsättningen på Blues Från Början - Grundkurs. Kursen är för dig som vill bygga vidare på den grund som vi byggt tillsammans. Ta ett steg till i din utveckling som gitarrist och utforska Bluesen ytterligare. Genom den här kursen så kommer du att kunna lira mer varierande komp och solofigurer. Du kommer också behärska ett antal licks som är typiska för bluesen, men även går att använda till andra musikstilar.

Visa Mer

Du kommer att, på samma lugna och metodiska sätt som vi använde i moll kursen, lära dig att behärska Durpentaskalan, en position i taget på gitarrhalsen. Den är för dig som känner dig redo att närma dig ett nytt landskap i ditt gitarrspel och utforska en helt ny värld. För dig som tycker om att hitta nya vägar att gå på greppbrädan och vidga ditt språk när du lirar solon. Att behärska andra sidan av myntet kan man säga.

Visa Mer