1499 kr/år

Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Medlemskapet (Årsabonnemang)

Du får tillgång till allt mitt material, utan någon bindningstid. Kursbiblioteket växer med nya videor, licks, backing tracks, och annat varje år.

Detta är en årsprenumeration som automatiskt dras av en gång per år från det datum du registrerar dig.

Vanliga frågor

Fråga: Hur avbryter jag årsabonnemanget?

Svar: Gå in i dina inställningar så kan du enkelt avbryta med en knapptryckning. Du kan också kontakta mig via e-post så avslutar jag åt dig, och inget mer kommer att dras från ditt konto. Efter att du har sagt upp din årsprenumeration behåller du fortfarande tillgång till alla kurser fram till det datum då avgiften ska betalas igen.

 

Fråga: Gäller det rabatterade priset endast det första året?

Svar: Ja, den rabatterade anmälningsavgiften gäller endast det första medlemsåret. Nästa årsbetalning dras av med ordinarie avgift på 1499 kr. Du kan som sagt gå in och säga upp årsprenumerationen innan nästa avgift, när du vill.

 

Fråga: Hur fungerar kursplattformen? 

Svar: Se videon högst upp på liragitarr.se

 

Fråga: Är alla kurserna på svenska?

Svar: Ja, bara svenska för tillfället.

 

Fråga: Vad har dina gitarrkurser kostat förut?

Svar: Tidigare hade kurserna en årsavgift på 1299 kr styck. Så för att kunna komma åt alla kurser tidigare hade det kostat 5200 kr, men nu har du på grund av nya tider möjlighet att betala endast 149 kr i månaden. 👍🎸

 

Fråga: Varför har du ett medlemskap?

Svar: Jag är i kontakt med många av mina deltagare varje dag och får allt oftare höra att den ekonomiska situationen blivit betydligt mer ansträngd än tidigare. Priserna stiger på i stort sett allting och arbetstillfällena minskar, vilket naturligtvis drabbar oss alla och som även jag själv känner av. Medlemskapet är mitt sätt att kunna erbjuda ett mycket mer flexibelt alternativ för dom som vill kunna ta del av mitt kursmaterial utan att behöva betala för höga årsavgifter.

  

Om du har fler frågor så kan du kontakta mig på [email protected]