Medlemskapet

Få obegränsad tillgång till varje befintlig och kommande kurs och lektion.

100+ VIDEOLEKTIONER

✔ PERSONLIG SUPPORT

✔ INGEN BINDNINGSTID

Medlemskapet

Ett enkelt sätt för dig som vill få obegränsad tillgång till varje kurs och lektion.

Anmälan

Månadsabonnemang

149 kr/mån

 • Obegränsad tillgång till varje kurs och lektion
 • Tillgång till alla framtida kurser som skapas
 • Avbryt när som helst
 • Privat email support
Bli medlem

Årsabonnemang

1499 kr/år

 • Obegränsad tillgång till varje kurs och lektion
 • Tillgång till alla framtida kurser som skapas
 • Avbryt när som helst
 • Privat email support
Bli medlem
 • Spara tid genom strukturerade webblektioner som redan har funkat för 1000+ deltagare.
 • Slipp förvirring och funderingar över vad du behöver göra för att uppnå de resultat du letar efter.
 • Ekonomiskt fördelaktigt, då du genom medlemskapet undviker höga kursavgifter.
 • Ingen stress - Genomför kurserna på ditt eget sätt, i den takt som du vill och vid den tidpunkt som passar just dig.
 • Möjlighet till att utforska andra kurser och få nya intressen till gitarren.

KURSERNA

Blues Från Början

(30 videolektioner)

En kurs där du på ett enkelt, tidseffektivt och roligt sätt lär dig det spännande Bluessoundet, både komp och solo. Med praktiska och välbeprövade metoder, för en heltäckande grund att stå på.

LÄS MER OM KURSEN

Bortom Boxarna

(35 videolektioner)

Lär dig att lira smidigt och med flyt över hela greppbrädan! Bryt upp invanda mönster och börja lira fantastiska gitarrsolon i alla positioner på greppbrädan! Fullt ut kunna uttrycka dig på gitarren!

LÄS MER OM KURSEN

Bortom Boxarna Dur

(35 videolektioner)

Du kommer att, på samma lugna och metodiska sätt som vi använde i moll kursen, lära dig att behärska Durpentaskalan. Den är för dig som känner dig redo att utforska en helt ny värld.

LÄS MER OM KURSEN

"Peter är en förstklassig pedagog om du vill lära dig spela rock och blues. Det märks att han är högt skolad. Han jobbar med tre M: Memorera, Motorisera, Musicera, som jag har haft mycket stor behållning av, inte minst i kursen 'Bortom Boxarna' som handlar om att erövra greppbrädan. Han strösslar friskt med videolektioner, tabs och backing tracks och är generös med tips. Jag skulle sammanfatta hans stil med: "Hellre långsamt och rätt, än fort och fel". Följer man hans råd så är det svårt att misslyckas. För min egen del har jag sällan fått så mycket valuta för pengarna."

Paul

"Plockade fram gitarren efter mer än ett 20 års uppehåll då jag såg Peter's kurs. Var lite orolig för att jag skulle vara överkvalificerad då jag trots allt hade spelat i många år innan uppehållet. Men den utvecklingen jag fick med kursen var över all förvantan. Kan absolut rekommendera den även för såväl nya som mer erfarna gitarrister."

Jörgen Christensson

"Har alltid haft ett stort gitarrintresse ända sedan tidiga tonåren och försökt hitta någon som kan lära mig att spela solo improviserat men har aldrig hittat rätt. Men av en slump så hittade jag Peters kurs, 'Bortom Boxarna, spela fritt över hela greppbrädan' som jag just nu håller på med. Och tänk, äntligen känner jag att det finns hopp.... Pedagogiskt upplägg så att man hela tiden känner igen sig och vet vad som ska komma. Jag avsätter tid varje dag med att träna skalor och licks, men framför allt så lirar jag till medföljande backing tracks. Det är då man helt plötsligt känner att man kan lira och att det faktiskt låter bra. Jag ångrar inte en sekund att jag började. Och har man några frågor så får man alltid snabb feedback och svar från Peter själv."

Mvh Lasse

"Efter att jag har gått Peters kurser på nätet i både Moll och Dur, kan jag konstatera att Peter är en suverän gitarrlärare. Peter har med sin djupa och breda kunskap i musikteori och gitarrteknik, utvecklat en unik gitarrpedagogik som bygger på resultat, nyfikenhet och glädje. Det har hjälpt mig att lyfta mitt gitarrspel flera steg."

Stockholm

"Jag trodde nog inte att jag skulle kunna lära mig spela gitarr och framför allt inte att det skulle vara så kul. Peters kurser visade sig vara helt rätt för mig. Det började med gratiskurserna och sedan har det rullat på med hans omfattande kurser. Peter är en fantastisk lärare. Hans kurser är mycket bra i sitt upplägg. Supporten gör att man kan få svar på frågor och funderingar runt kursmaterialet så gott som direkt och har på så sätt fått en fantastisk kontakt med sina elever. Ett stort tack till gitarrmajjen Peter!"

Lars Wikström

"Efter många års försök till att lära mig spela med dåligt resultat så hittade jag äntligen något som funkar och det är dina kurser Peter. Ditt sätt att Iära ut på ett mycket pedagogiskt sätt har gjort underverk med mitt spel. Är så tacksam för att ha hittat till dina kurser och jag känner verkligen att jag lär mig något. Det har aldrig varit så kul att öva som nu. Gitarren hålls verkligen varm och jag kommer att gå alla dina kurser efter hand som jag avancerar. Tack för att du finns."

Lars Karlsson

LÄS FLER RECENSIONER

Vanliga frågor

 

Hur fungerar det här? Hur får jag tillgång till kurserna efter betalningen?

Du kommer att kunna skapa ett konto här på liragitarr.se med din emailadress och ett lösenord. Med dina inloggningsuppgifter kommer du åt kurserna när som helst, var du än befinner dig i världen.

Om du redan har ett konto här så kan du använda samma emailadress som tidigare.

Du finner inloggningsknappen, på datorn, surfplattan eller mobilen, högst upp till höger på liragitarr.se

 

Har medlemskapet en bindningstid?

Nej. Du kan avbryta ditt abonnemang till medlemskapet när som helst.

 

Hur avbryter jag månadsabonnemanget?

Gå in på dina inställningar så kan du lätt avbryta med ett knapptryck. Du kan även kontakta mig på mail så avbryter jag medlemskapet åt dig, och inget ytterligare kommer att dras från ditt konto.

 

Varför har du ett medlemskap?

Jag är i kontakt med många av mina deltagare varje dag och får allt oftare höra att den ekonomiska situationen blivit betydligt mer ansträngd än tidigare. Priserna stiger på i stort sett allting och arbetstillfällena minskar, vilket naturligtvis drabbar oss alla och som även jag själv känner av. Medlemskapet är mitt sätt att kunna erbjuda ett mycket mer flexibelt alternativ för dom som vill kunna ta del av mitt kursmaterial utan att behöva betala höga årsavgifter.

 

Vad har dina gitarrkurser kostat tidigare?

Tidigare har varje enstaka kurser haft en årsavgift på 1299 kr. Så för att kunna få tillgång till alla kurserna hittills, så hade det kostat 3,900 kr. Men nu har du alltså möjlighet att betala endast 149 kr i månaden.

 

Passar medlemskapet även för mig som är nybörjare?

Absolut. Du kan, som många nybörjare innan dig har gjort, börja med kursen ”Blues Från Början” och sedan bygga på dina kunskaper på dom grunder du lär dig där.

 

Kan jag ladda ned tabulaturer till lektionerna?

Ja, alla tabs och backing tracks är nedladdningsbara.

  

Kan jag ladda ned videolektionerna som finns i medlemskapet?

Nej. Videorna i medlemskapet går inte att laddas ned.

 

Kan jag uppgradera till ett årsmedlemskap senare?

Javisst kan du göra det! Om du redan har månadsabonnemanget, så kan du skriva ett mejl till mig så hjälper jag dig med att uppgradera till årsmedlemskapet. Då betalar du för hela medlemskapet en gång per år istället. Det blir mycket mer ekonomiskt.

BLI MEDLEM

Slutligen...

Ordet "öva" har ofta en negativ klang. Det låter mödosamt, långsamt, trist och kräver uthållighet och viljestyrka. Men så behöver det verkligen inte vara! Med rätt verktyg, tydlig struktur och personligt stöd blir det kul att öva. Men då behöver du känna dig säker på att du verkligen lägger din tid på rätt saker. Det som gör skillnad och hela tiden för dig framåt. Att det steg för steg låter mer som du vill att det ska låta. Då känns det lätt och roligt, och då kommer resultaten. Det är oundvikligt. Det är det här som jag vill bidra med i mina kurser och som gör mitt jobb meningsfullt och kul!

Peter Nicolaisen