Lär dig praktiskt dom mest grundläggande byggstenarna i Bluesgitarr (både solo och komp).

Och få allting att fastna ordentligt i minnet, och i fingrarna, på direkten.

 

499 kr

Betala en engångsavgift

 

Då får du:

  • 9 månaders tillgång till Blues Från Början - Grundkurs
  • Privat support
Köp nu

175 kr x 3

Delbetala kursen på tre månader

 

Då får du:

  • 9 månaders tillgång till Blues Från Början - Grundkurs
  • Privat support
Köp nu

30-DAGAR PENGAR-TILLBAKA GARANTI INGÅR

Vad Blues Från Början hjälper

dig att uppnå

 

Kanske har du aldrig spelat blues förut? Du kanske har velat börja men det har inte blivit av, av olika skäl. Eller också så kanske du har provat lite grann men inte riktigt fått det resultat som du hade hoppats.

I den här kursen lär du dig att lira bluesgitarr, både solon och komp, på ett snabbt effektivt och roligt sätt. Vilket innebär att resultaten visar sig ganska omgående och kontinuerligt längs vägen.

Det är en praktisk kurs, där vi redan från start lär in dom mest grundläggande byggstenarna i bluesgitarrspel. Och det gör vi med min beprövade metodik, som är utformad för att allting ska fastna ordentligt i minnet och i fingrarna på en gång.

Så vi använder därför omedelbart varje moment eller pusselbit som vi just lärt oss, innan vi går vidare till nästa uppgift. Och då spelar vi till dom Backing Tracks (bakgrundsmusik-stycken) som följer med kursen. På så sätt får du erfarenheten av att spela ihop med en musik bakgrund så att du kan känna dig allt mer bekväm och hemma i bluesens värld.

Den är speciellt utformad för dig som vill kunna se snabba resultat på kort tid, utan att tvingas investera timmar av långrandiga övningar innan du känner att du utvecklas. Så oavsett om du vill sitta och ha kul med gitarren på egen hand, lira med nån kompis eller till och med starta ett band, så får du en solid grund att stå på som kommer att föra dig vidare i din utveckling!

Några ord om hur det har hjälpt

tidigare deltagare

Med över 1000 nöjda deltagare, bara inom Sverige, så kan du känna dig trygg med att du får tillgång till en gitarrutbildning av högsta kvalitet.

"Jag trodde nog inte att jag skulle kunna lära mig spela gitarr och framför allt inte att det skulle vara så kul. Peters kurser visade sig vara helt rätt for mig. Peter är en fantastisk lärare. Hans kurser är mycket bra i sitt upplägg. Live supporten gör att man kan få svar på frågor och funderingar runt kursmaterialet och Peter svarar så gott som direkt och har på så sätt fått en fantastisk kontakt med sina elever. Ett stort tack till gitarrmajjen Peter!"

Lars Wikström

"Utan några förkunskaper anmälde jag mig till en av Peter's kurser och blev fast direkt. Peter's metod är enkel att ta till sig och ger resultat för den som övar varje dag. Jag har alltid varit fascinerad av gitarrer och nu kan jag äntligen få fram lite vettigt ljud ur dom. Jag är helnöjd med kurserna som rekommenderas varmt för den spelsugna."

Roar Brochs Mölndal.

"Jag har deltagit i Peters gratiskurser i blues och jag måste säga att han är väldigt kunnig och dessutom bryr sig om alla elever — även icke betalande. I mitt fall har det varit en kick att på åldre dagar komma igång med något nytt. Har tidigare mest sysslat med visor och nylonsträngad gitarr. Något av en nytändning — tack Peter för ditt engagemang!"

Leif Svensson

"Peter är en förstklassig pedagog om du vill lära dig spela rock och blues. Det märks att han är högt skolad. Han jobbar med tre M: Memorera, Motorisera, Musicera, som jag har haft mycket stor behållning av, inte minst i kursen 'Bortom Boxarna' som handlar om att erövra greppbrädan. Han strösslar friskt med videolektioner, tabs och backing tracks och är generös med tips. Jag skulle sammanfatta hans stil med: "Hellre långsamt och rätt, än fort och fel". Följer man hans råd så är det svårt att misslyckas. För min egen del har jag sällan fått så mycket valuta för pengarna."

Soliga hälsningar från Antibes, Paul

"Till dig som funderar på hur du ska kunna utveckla ditt gitarrspel och komma vidare så kan jag varmt rekommendera Peter Nicolaisens gitarrkurs. Kursen är enkelt uppbyggd på ett pedagogiskt och lättöverskådligt vis med videos, bilder på skalor, fingersättningar, tabulaturer, licks, backing tracks och olika typer av sekvenser och övningar. Lusten att spela har ökat i takt med att jag har utvecklat mitt spelande och numera sitter jag i princip en stund varje dag istället for lite då och då som det var innan jag började denna gitarrkurs."

Jan Hansson

"Hej Peter! Efter många års försök till att lära mig spela med dåligt resultat så hittade jag äntligen något som funkar och det är dina kurser. Ditt sätt att lära ut på ett mycket pedagogiskt sätt har gjort underverk med mitt spel. Är så tacksam för att ha hittat till dina kurser och jag känner verkligen att jag lär mig något. Det har aldrig varit så kul att öva som nu. Gitarren hålls verkligen varm och jag kommer att gå alla dina kurser efter hand som jag avancerar. Tack för att du finns."

Mvh Lars Karlsson

"Peter's kurser är perfekta. Hela upplägget med hur han lugnt och metodiskt går igenom varje kursdel är perfekt. Bra att man kan se övningarna ur flera vinklar. Supporten man får är hjärtlig och pushande. Peter's kurser har utvecklat mitt gitarrspel enormt."

Claes Olsson

"Dina kurser är magiskt lätta att fatta sig på och jag följer din utveckling med glädje! Fortsätt sprida ditt musikaliska ljus över oss andra som trasslat in oss i strängarna."

Uffe Bejerstrand, Nöjestorget

"Riktigt bra kurs som verkligen går igenom grundligt hur du kan utveckla din blues. Du kan ta det i din egna takt vilket passar mig som arbetar som lärare samt har boskap hemma då blir vissa perioder mer intensiva än andra. Så ett sånt här upplägg passar mig utmarkt."

Truls Arvidsson

Svar på vanliga frågor

 

Slutligen...

Ordet "öva" har ofta en negativ klang. Det låter mödosamt, långsamt, trist och kräver uthållighet och viljestyrka. Men så behöver det verkligen inte vara! Med rätt verktyg, tydlig struktur och personligt stöd blir det kul att öva. Men då behöver du känna dig säker på att du verkligen lägger din tid på rätt saker. Det som gör skillnad och hela tiden för dig framåt. Att det steg för steg låter mer som du vill att det ska låta. Då känns det lätt och roligt, och då kommer resultaten. Det är oundvikligt. Det är det här som jag vill bidra med i mina kurser och som gör mitt jobb meningsfullt och kul!

- Peter Nicolaisen

 

Anmäl dig